Esas Invest

esas invest

ESAS Automation weet wat er leeft in de IoT-industrie

De ESAS groep stelt bijna 1.200 mensen tewerk in de Benelux en zet in op de installatie van Internet of Things-systemen, industriële automatisering, relighting, onderhoud en service. Eén van de afdelingen binnen de ESAS groep is ESAS Automation.

Industriële automatisering in uiteenlopende sectoren

ESAS Automation heeft jaren ervaring in verscheidene industriële sectoren, waar we vooral PLC- , Scada & MES automatisatieprojecten uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in maatwerk voor productiebedrijven. Onze afdeling industriële automatisering zorgt voor het analyseren van projecten, conceptontwikkeling, de engineering , programmeren en implementeren van de systemen voor industriële installaties. “Wat ons anders maakt is onze achtergrond in automatiseringssystemen en IT waardoor ons team een uitgebreide expertise heeft opgebouwd”, vertelt CPO Eric Decant. “In samenspraak met onze klanten denken wij actief na over de best mogelijke oplossing, waarbij we toezien op flexibiliteit en kwaliteit. Verwacht van ons dus geen standaardpakketten.” Esas Automation wil vooral inzetten op het uitbreiden van hun aanbod voor automatisatie en engineering zoals industriële netwerken, Industrial Internet of Things (Industry 4.0), security, business intelligence en MES-software.

Bijdragen tot een betere dienstverlening

“We focussen op de link tussen de IT-omgeving en industriële installaties. Steeds meer toestellen en installaties zijn namelijk met elkaar verbonden en zorgen voor een constante stroom aan gegevens. Deze overbrengen in intelligente rapportering verschaft waardevolle informatie over de bedrijfsvoering. Wij zullen hierdoor ook een betere dienstverlening kunnen voorzien,” aldus Eric Decant.

Altijd op zoek naar nieuw talent

“We hire for attitude and train for competences”, is het motto van Eric Decant. “Bij ESAS is de menselijke factor even belangrijk als onze technische expertise. Als een dynamisch team gaan we tot het uiterste om elke dag uitstekende klantenservice te leveren. Heb jij het in je? Welkom aan boord.” Bekijk onze openstaande vacatures of solliciteer via deze link. Wil je ook proeven van de allernieuwste technologieën in een dynamische werkomgeving? Kom gerust eens langs of neem contact op via deze link.